If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
че аза като си смених ролките щото виеше и какво стана срещу 700 лева получих чисто нови ролки и ремаци и сега големия 2 метров ремак 3 писти ги няма от лоши ролки и така си карам
ма някои ден ще го оправя
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
,и аз смених една ролчица ама само за 60 лв.,затва продължава да си вие по същия начин
радвам се, че ти доставя небивала радост.
аз реших нещата с workaround - пускаш силно музиката.
Офф,ама изобщо не ми доставя радост даже,ти да не си помисли че се присмивам нещо,въобще даже- и аз съм на същото дередже.Просто се опитвам да гледам весело на нещата,щот ако почна да се впрягам на секи проблем си й бало мамата.Вече дори не ми пука особенно че по груби сметки поддръжката ми е "само" по около 150-60лв. месечно.
,и аз смених една ролчица ама само за 60 лв.,затва продължава да си вие по същия начин
радвам се, че ти доставя небивала радост.
аз реших нещата с workaround - пускаш силно музиката.
Офф,ама изобщо не ми доставя радост даже,ти да не си помисли че се присмивам нещо,въобще даже- и аз съм на същото дередже.Просто се опитвам да гледам весело на нещата,щот ако почна да се впрягам на секи проблем си й бало мамата.Вече дори не ми пука особенно че по груби сметки поддръжката ми е "само" по около 150-60лв. месечно.
аз да кажа ли колко ми идва на месец?))) или ше сметате сами
Comment